Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Reteta de preparare a papanasilor
azi am facut pentr prima data papanasi si sunt foarte incantata de rezultat asa ca impartasesc si voua reusita
Reteta de preparare a papanasilor
Se pune intr-un bol braza, ouale zaharul si zaharul vanilat si se amesteca bine sa se incorporeze toate, apoi se adauga coaja de portocala , faina si praful de copt astfel incat sa se obtina un aluat elastic. Se imparte aluatul in 6 apoi din iecare particica se mai ia cate un pic de aluat , din acesta facem bilute iar din cele 6 niste bile mai mari care le turtim si le facem o gaura in mijloc, pentru a se praji mai bine. Intr-o tigaie punem suficient ulei pentru a praji papanasi. Dupa ce sunt gata se scot pe servetele de hartie pentru a elimina surplusul de ulei. Se aseaza apoi biluta peste gogoasa se pune smanta deasupra si dulceata de visine sau oricare dulceata aveti prin camara.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult